Tips/Trik | ..::WorSKAholic..::

You are here:
Home » Archive for the " Tips/Trik " Category

Archive for "Tips/Trik"

Cara menghilangkan pesan Windows is not genuine di Windows 7

Posted by 1 Response

Cara menghilangkan pesan Windows is not genuine di Windows 7 Mungkin beberapa dari kalian pernah mengalami masalah aneh ini pada Windows 7 kalian. Masalah aneh itu yaitu layar desktop berubah menjadi hitam dan ada pesan di pojok kanan bawah layar desktop bertuliskan Windows is not genuine. Berikut screnshotnya: Sudah tau kan seperti apa masalah tersebut? yasudah deh, sobat blognya reggy, langsung aja kita ke tutorial cara menghilangkan pesan windows is not genuine pada windows 7: 1. Download... [ Continue reading... ]

Cara mengatasi anti klik kanan

Posted by 1 Response

Cara mengatasi anti klik kanan Seringkali kita menemukan website yang disana kita tidak bisa klik kanan. Tujuannya seperti biasa untuk mencegah user mencopas (copy paste) artikel tersebut. Ya biasalah masalah copyright atau hak cipta. Apakah ini salah! saya nggak mau ngomong ini benar atau itu salah, karena saya juga nggak ngerti apa-apa. Kita lebih baik bahas bagaimana menggunakan script klik kanan dan cara mengatasi script yang bertujuan disable klik kanan itu. Ayo... [ Continue reading... ]

UNLOCKED HUAWEI E586Es -2 MODEM (HSPA+ 21mbps)

Posted by 1 Response

UNLOCKED HUAWEI E586Es -2 MODEM (HSPA+ 21mbps) UNLOCKED HUAWEI E586Es -2 MODEM THE ONLY WIFI MODEM WITH AN EXTERNAL ANTENNA PORT (see pictures) COMPATABLE WITH ALL MOBILE NETWORKS WORLD WIDE HSPA+ 21mbps This is a very fast modem CAN BE USED WITH : IPAD 1 & 2 & 3 WIFI PERSONAL COMPUTERS LAPTOPS IPHONE 1 - 4 - 5 IPOD TOUCH ALL WIFI MODELS All WIFI ENABLED TABLETS NINTENDO DS ALL WIFI MODELS APPLE MAC COMPUTERS / LAPTOPS CONNECT 5 DEVICES ALL AT... [ Continue reading... ]

Windows 8 vs Windows 7: 8 ways it’s different

Posted by 0 Responses

Windows 8 vs Windows 7: 8 ways it’s different Windows 8 is a totally new version of Windows that, in addition to the traditional desktop, also includes a new-style interface for use with touchscreens - whether that's on a touchscreen laptop, all-in-one PC or tablet. And, while not all PCs will be touchscreen when Windows 8 launches, expect more and more devices to have touchscreens towards the new year - even if it's a traditional laptop. Windows 8 is a totally new version of... [ Continue reading... ]

Sejuta Manfaat Belimbing Wuluh Bagi Kesehatan

Posted by 0 Responses

Sejuta Manfaat Belimbing Wuluh Bagi Kesehatan Banyak sekali manfaat belimbing wuluh, terutama bagi kesehatan dan kecantikan. Bagi anda yang menginginkan sehat dan cantik alami bisa mengkonsumsi buah belimbing wuluh ini dan tentunya tidak dikonsumsi secara langsung karena rasanya yang sangat asam. Avverhoa bilimbi atau yang biasa disebut belimbing wuluh ini berasal dari benua Amerika, namun sebagia orang mengatakan juga berasal dari Kepulauan Maluku. Belimbing wuluh ini sering sekali... [ Continue reading... ]

Huawei E220 External Antenna Modification

Posted by 0 Responses

Huawei E220 External Antenna Modification Modern USB Data Sticks don’t seem to come with external antenna jacks these days. This is a real shame for geeks like me who want better signals and are prepared to procure external antennas to ensure high quality signals. This project is to ensure that we can have 24 x 7 comms on the boat this summer without resorting to hanging USB modems out of portholes. Metal, as most people know, shields RF extremely well so external antennas are... [ Continue reading... ]

Tips dan Trik Facebook yang tersembunyi

Posted by 0 Responses

Tips dan Trik Facebook yang tersembunyi Berikut Tips dan Trik Tersembunyi pada Facebook 1. Tips membersihkan News Feed / Kabar berita Facebook Jika anda seperti saya, pasti benci dan suka gregetan kalau News Feed Facebook penuh dengan semua aktivitas sampah teman-teman anda saat bermain game di facebook. Ngerti dong maksudnya. Saya tidak ada pandangan buruk untuk orang-orang yang memainkan permainan itu, saya yakin mereka senang memainkannya, tapi kita juga tidak ingin... [ Continue reading... ]

Kelebihan dan Kekurangan Modem Huawei Vodafone k4505 21 Mbps

Posted by 3 Responses

Kelebihan dan Kekurangan Modem Huawei Vodafone k4505 21 Mbps Untuk teman-teman yang mau beli modem k4505 dan menggunakan windows 7 sp1 32 bite agar sewaktu membeli beritahukan kepada penjual untuk mengetes terlbih dahulu di windows 7 sp1 32 bite, jangan sampai temen-temen mendapatkan modem yang kalo di pasang di windows 7 sp1 32 bite susah terditeksi di port USB nya, seadainya pun bisa akan putus nyambung. Berikut review dari modem huawei k4505 Kelebihan : 1. Kecepatan stabil 2. Ada slot... [ Continue reading... ]

Cara Dapat Uang Dari Blog Dengan Infolinks

Posted by 4 Responses

Cara Dapat Uang Dari Blog Dengan Infolinks Infolinks adalah sebuah program online yang hampir sama dengan PPC ( Pay Per Click ) dari Google adsense. Media yang membantu untuk para advertise untuk mempopulerkan web mereka dan publisher yang menyebarkan informasi tentang web advertise dan mendapatkan bayaran tentunya. Infolinks juga di sebut iklan inlinks. Dan inlinks itu adalah suatu iklan dimana iklan tersebut menyusup di text postingan kamu atau tulisan kamu dengan sendirinya setelah... [ Continue reading... ]

BASIC YAGI ANTENNA DESIGN FOR THE EXPERIMENTER

Posted by 0 Responses

BASIC YAGI ANTENNA DESIGN FOR THE EXPERIMENTER Helpful non-technical, no theory user information for Yagi Antenna Design and How to Understand basic Yagi's Condensed and re-edited from various sources This article is not designed to give you construction details for building a Yagi. It is designed to give you a better basic understanding of how the Yagi is designed and the basic functions of each of its parts. GENERAL DESCRIPTION OF A YAGI The word "Yagi" is used to describe a... [ Continue reading... ]

Windows 8 Advantages And Disadvantages

Posted by 0 Responses

Windows 8 Advantages And Disadvantages Windows 8 consumer preview has been available in the market and every one using it, this are my opinion about the windows 8 consumer preview which I have been tested by using that operating system Advantages 1.The operating system works in even 1.4GHz processor (for example Intel atom processor) . 2.They have many free apps in the stores. 3.It can be used in tablet and I pads. 4.Well built user interface. Disadvantages 1.The... [ Continue reading... ]

History of Phreaking

Posted by 13 Responses

History of Phreaking Some say that all phreaking is just boxing. This is totally untrue. There are many aspects of phreaking. There is teleconferencing, social-engineering, field phreaking and much much more. I will be discussing many of these aspects in modern terms. Phreaking has been around since Bell created the telephone, which was long before hacking came about. Except it wasn't called phreaking at the time. In fact they did not have a word for it. But because... [ Continue reading... ]

10 Tips Cara Merawat Laptop dengan Baik

Posted by 0 Responses

10 Tips Cara Merawat Laptop dengan Baik Cara merawat laptop tidak begitu sulit sebenarnya karena laptop itu bukan komputer desktop. Laptop sangat butuh perhatian/perawatan juga agar awet layaknya kekasih kita, supaya bisa dipakai sampai tua dan body-nya tetap bagus dan sexy. Laptop itu barang elektronik yang sangat sensitif seperti halnya kekasih perempuan kita, bila tidak dirawat dengan baik maka akan seringlah si laptop tersebut berpaling ke tukang service laptop.(kok jadi... [ Continue reading... ]

Install Winrar For Centos

Posted by 1 Response

Install Winrar For Centos Installasi Fedora atau centos : yum install rar yum install unrar [ Continue reading... ]

How to Setup Google apps for your Domain on ipage hosting

Posted by 11 Responses

How to Setup Google apps for your Domain on ipage hosting Few days ago I share with you How To Setup Google Apps with Your Own Domain To Create Free Email Address. That tutorial was based on cPanel hosting like Host Gator or Blue Host but not all web hosting provide you cPanel. If you are using cheap hosting then normally you don’t get cPanel hosting facility. iPage is one of the most popular cheap web hosting provider and iPage don’t provide cPanel Hosting. Normally Google provide a... [ Continue reading... ]

How to Disable Root Login via SSH

Posted by 2 Responses

How to Disable Root Login via SSH efore you disable root logins you should add an administrative user that can ssh into the server and become root with su. 1. Add the user. In the following example we will use the user name admin. adduser will automatically create the user, initial group, and home directory. We will specify that we want to add admin to the “wheel” group. [root@root ~]# adduser admin -G wheel [root@root ~]# id admin uid=501(admin)... [ Continue reading... ]

How To View Log Squid

Posted by 0 Responses

How To View Log Squid Its the path at your vps : [ Continue reading... ]

Unabled to connect because your sertificate is not valid. Check that your system time is correct

Posted by 0 Responses

Unabled to connect because your sertificate is not valid. Check that your system time is correct Solusinya : Ketik date di terminal ssh terus jam di PC/Laptop ente samakan waktunya. beres [ Continue reading... ]

Install PER di VPS Centoss

Posted by 0 Responses

Install PER di VPS Centoss Ini syntaxnya : open SSh and enter this command yum install perl-libwww-perl [ Continue reading... ]

Squid Configuration

Posted by 2 Responses

Squid Configuration Thanks Om Brekele http_port 80 http_port 110 auth_param basic program /usr/lib64/squid/pam_auth auth_param basic children 5 auth_param basic realm Squid proxy-caching web server auth_param basic credentialsttl 4 hours acl password proxy_auth REQUIRED http_access allow password acl all src all acl manager proto cache_object acl localhost src 127.0.0.1/32 acl to_localhost dst 127.0.0.0/8 acl localnet src 172.16.0.0/12 acl... [ Continue reading... ]

 
..::WorSKAholic..:: Search form
Recent Comments
  • track macros: Hi there! Thhis post could not be written anny better! Going through thiss artcle reminds me of my...
  • carb cycling: Wow, that’s what I was exploring for, what a data! present here at this weblog, thanks admin of...
  • 7 best supplements for mens: Attractive section of content. I just stumbled upon your web site and in accession...
  • broscience.com: Hello would youu mind letting me know which web host you’re working with? I’ve loadded...
  • BroScience.com: It’s realkly a cool and useful piece of information. I am satisfied that you simply shared tuis...
Family
Friends
Free counters!

PING  |  PING  |  PING