Ngoprek-ngoprek Menu Blog | ..::WorSKAholic..::

You are here:
Home » Daily, Uncategorized » Ngoprek-ngoprek Menu Blog

Ngoprek-ngoprek Menu Blog

 

Biar rada rame gue coba-coba oprak-oprek menu nya, gue bongkar file sidebar.php gue tambahin pluginnya. Biar tambah seru gue tambahin foto juga. Dengan meminjam space dari flikr dan kecanggihan sistem RSS, maka bisa terhubung blog gue dengan foto-foto. Asik deh bisa reunian walaupun cuma lihat foto-foto barengan temen. Wah udah lama juga gue gak ketemuan temen-temen nich…pada kemana yach..pasti pada sibuk kerja semua, sampe-sampe sms-an aja gak sempat :D

Posted by 0 Responses
     

Leave a Reply to this Post

Jan
24
2006
 
 
..::WorSKAholic..:: Search form
Recent Comments
  • track macros: Hi there! Thhis post could not be written anny better! Going through thiss artcle reminds me of my...
  • carb cycling: Wow, that’s what I was exploring for, what a data! present here at this weblog, thanks admin of...
  • 7 best supplements for mens: Attractive section of content. I just stumbled upon your web site and in accession...
  • broscience.com: Hello would youu mind letting me know which web host you’re working with? I’ve loadded...
  • BroScience.com: It’s realkly a cool and useful piece of information. I am satisfied that you simply shared tuis...
Family
Friends
Free counters!

PING  |  PING  |  PING